TOIMINNAN ESITTELY

Syörään yhressä-toiminnassa kokeillaan ja testataan eri keinoja auttaa kaikenikäisiä ihmisiä ja edistää yhteisöllisyyttä ihmisten arjessa. Toimintaan kuuluvat viikoittain järjestettävät yhteisöruokailut, erilaiset pop up-kokeilut ja tapahtumat sekä yhteistyö ruoka-apuverkoston kanssa. Verkostotyöskentelyn ja yhteisöruokailujen tavoitteena on monipuolistaa jo olemassa olevaa palvelutarjontaa ja sen myötä pyrkiä  lisäämään ihmisten osallisuutta ja vähentämään yksinäisyyttä. Syörään yhressä- toimintaa tuetaan veikkauksen varoin.

 

SYÖRÄÄN YHRESSÄ-YHTEISÖRUOKAILUT

Syörään yhressä-toiminta sisältää säännöllisesti kokoontuvia hävikkiruokaa hyödyntäviä yhteisöruokailuja. Yhteisöruokailujen äärellä tutustutaan ja vietetään aikaa viikoittain vaihtuvan ohjelman myötä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka etsivät tekemistä arkeensa. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista tai sitoutumista. Toiminta on maksutonta ja päihteetöntä. Tervetuloa!

 
 
 

AJANKOHTAISTA:

  • Kutsumme Turun ruoka-aputoimijoita mukaan tutustumispäivään Vantaalle. Tarkoituksena on vierailla Hakunilan seurakunnan yhteisöruokailussa ja Yhteisen pöydän hävikkiterminaalissa. Kutsu tapahtumaan löytyy täältä. Tervetuloa mukaan!
  • Maaliskuun uutiskirje on ilmestynyt! Lue uutiskirje täältä. 
  • Vapaaehtoistyötä tarjolla! Tee töitä lähellä ihmistä. Kohtaa, kuuntele ja oivalla. Lue lisää tästä!

Yhteystiedot

Projektivastaava
Saila Holm
p. 044 772 8921
saila.holm@fingerroos.net

Tuntityöntekijä
Anitta Tamminen
p. 044 7368 197
anitta.tamminen@fingerroos.net

Projektityöntekijä
Annika Dolgov
p. 044 714 3360
annika.dolgov@fingerroos.net

Toimisto
Yliopistonkatu 24 A 7
20100 Turku

Seuraa Facebookissa
@syoraanyhressa