Aluetyö Pohjois-Turku

Maarian Kylätalo

Fingerroosin säätiö koordinoi yhteisötilaa Maariassa. Maarian Kylätalo on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, alueolohuone, joka kutsuu alueen asukkaita yhteen. Toiminta mahdollistaa vapaamuotoisen kohtaamisen työntekijän ja muiden kävijöiden kanssa, harrasteryhmät ja kerhot tuovat aktiviteetteja ja mielekästä toimintaa eri ikäisille.

Toiminta suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä alueen asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa. Kylätalo tiedottaa myös muista alueellisista toiminnoista ja ajankohtaisista asioista sekä tarjoaa tarvittaessa asiointitukea, palveluneuvontaa ja -ohjausta. Kylätalolle voit tulla käyttämään myös tietokonetta ja tulostamaan tarvittaessa.

Ole rohkeasti yhdessä, kerromme mieluusti lisää toiminnastamme! 

Yhteisötoiminnan kehittäjä Kristiina Joenpolvi, puhelin 044 772 8921 ja sähköposti: kristiina.joenpolvi@fingerroos.net

Ajankohtaiset kuulumiset facebookissa: Maarian Kylätalo ja Instagramissa Maariankylätalo.

Maarian Kylätalosta ja muista alueen toimijoista löytyy lisää tietoa Pohjois-Turun nettisivuilta, käy tutustumassa tapahtumakalenteriin ja uutiskirjeisiin osoitteessa: www.pohjoisturku.fi

Teemme tiivistä yhteistyötä Turun kaupungin aluetyön kanssa. Lisää siitä voit lukea Turun kaupungin aluetyön sivuilta! Maarian kylätalo on yksi Turun alueolohuoneista www.turku.fi/alueolohuoneet.

TERVETULOA MAARIAN KYLÄTALOLLE:

Maarian Kylätalo, Arkeologinkatu 4, 20460 Turku. Turun keskustasta bussit 22 ja 22A tulevat n. 300-400m päähän kylätalosta. Jää kyydistä Merovinkikadun pysäkillä.

Soita ja kysy lisää: 044 772 8921

Seuraa meitä

facebook.com/Maariankylatalo

Instagram #maariankylatalo