Aluetyö Pohjois-Turku

Maaria Kylätalolla

Fingerroosin säätiö koordinoi yhteisötilaa Maariassa. Maarian Kylätalo on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, joka kutsuu alueen asukkaita yhteen. Toiminta mahdollistaa vapaamuotoisen kohtaamisen työntekijän ja muiden kävijöiden kanssa, harrasteryhmät ja kerhot tuovat aktiviteetteja ja mielekästä toimintaa eri ikäisille.

Toiminta suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä alueen asukkaiden ja muiden toimijoiden kanssa. Kylätalo tiedottaa myös muista alueellisista toiminnoista ja ajankohtaisista asioista sekä tarjoavat tarvittaessa asiointitukea, palveluneuvontaa ja -ohjausta. Kylätalolla voit tulla käyttämään myös tietokonetta ja tulostamaan tarvittaessa.

Maarian Kylätalo toimii myös koordinointipaikkana Eloisa Pohjois-Turku -hankkeelle. Hanke käynnistyi 1.3.2022. Hanketta rahoittaa Leader Varsin Hyvä ja toiminnan tavoitteena on yhdessä aluekumppaneiden kanssa kehittää alueellista yhteistyötä, lisätä yhteistä tiedotusta ja luoda alueellista vapaaehtoistyön mallia.

Syyskaudet 2022 yhdistysvuorot ja viikoittaiset ryhmätoiminnat käynnistyvät viikolla 33. Tilat ovat maksutta käytössä yleishyödylliseen yhdistysten ja/tai alueen asukkaiden järjestämään toimintaan. Kysy lisää mahdollisuuksista.

Ole rohkeasti yhdessä, kerromme mieluusti lisää toiminnastamme! 

Maarian Kylätalo ja Eloisa Pohjois-Turku -hanke:

Saila Äyräntö, 044 7728921 ja saila.ayranto@fingerroos.net

Hyvinvoinnin kipinä- hanke

Projektityöntekijä: Päivi Suominen, 041-3145849  ja maariakylatalo@outlook.com

Arkeologinkatu 4,20460 Turku

Käy katsomassa ajankohtaiset kuulumiset facebookissa:Maarian Kylätalo 

Teemme aluetyössä tiivistä yhteistyöstä Turun kaupungin aluetyön kanssa. Käy katsomassa Turun kaupungin aluetyön sivut!  

HUOM! Lausteen lähiötuvan toiminta päättyi osaltamme helmikuussa 2022.

Lisätiedot:

Maarian Kylätalo

Saila Äyräntö

Yhteisötoiminnan kehittäjä/ Maarian Kylätalo

Arkeologinkatu 4, 20460 Turku