Kohtaamispaikka Tarina

Turun Tarina on jälleen auki!

Ikääntyneiden palvelupiste Tarinassa toimii huolipiste sekä vertaistuki- ja pienryhmätoiminnat. Tarinaan voit tulla sellaisena, kuin olet. Voit kertoa tarinasi tai kuunnella toisten tarinoita, keskustella, kohdata toisia ja kokea, mitä vertaistuki tarkoittaa sinun arjessasi. Tarinasta saat tukea sekä ohjausta erilaisiin elämäntilanteisiin. Voit myös osallistua palvelupiste Tarinan kehittämiseen ideoimalla ja toiveita esittämällä. Tarinassa autamme, neuvomme ja välitämme.

Jos sinulla on pulmia, joista haluat keskustella, tule keskustelemaan Tarinan huoli-pisteeseen!

TURKU:

Tarina-ryhmät maanantaisin ja torstaisin klo 13.00 – 15.00

Olet lämpimästi tervetullut mukaan juttelemaan ja tapaamaan toisia! Tarjolla kaffetta, teetä ja hyvää seuraa leppoisassa ilmapiirissä. Tule mukaan viihtymään!

Kohtaamispaikka Tarina sijaitsee osoitteessa Brahenkatu 7 (katutaso), 20100 Turku.

Toivomme, että kaikki osallistujat, jotka pystyvät, käyttäisivät kasvomaskia tai visiiriä. Ryhmään ei saa osallistua sairaana. Muistathan myös pestä kädet ja käyttää käsidesiä sekä huolehtia riittävistä turvaväleistä. Pyrimme näillä toimenpiteillä pitämään ryhmän edelleen toiminnassa myös koronarajoitusten aikana.

UUSIKAUPUNKI:

Uudenkaupungin Tarina kokoontuu maanantaisin klo 13.00-15.00 osoitteessa Alinenkatu 17, Uusikaupunki. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme.

LAITILA

Laitilan Tarina kokoontuu keskiviikkoisin klo 13.00-15.00 osoitteessa Vihtorinkatu 4, Laitila. Tervetuloa mukaan.

 

Seuraa toimintaamme myös Facebookissa

Fingerroosin säätiö vastaanottaa myös testamentteja.