Matalan kynnyksen Me-talo

Pansion Me-talo on Fingerroosin säätiön koordinoima ja Turun kaupungin sekä Me-säätiön mahdollistama yhteistoiminnallinen toimintakeskus Hövelin palvelukeskuksessa Pansiossa (Hyrköistentie 26). Me-talo tarjoaa maksuttomia tiloja sekä kohtaamispaikan kaiken ikäisille asukkaille, vauvasta vaariin.

Me-talo tarjoaa vapaa-ajan harrastustoimintaa, kursseja, kerhoja ja tapahtumia, kokoustilaa sekä apua ja neuvoa elämän eri ongelmakohtiin, erityisesti perhetyötä, työllisyys- ja koulutusneuvontaa sekä juttuseuraa ja mielekästä tekemistä.

Tutustu maaliskuun 2019 ohjelmaan tästä! 

Pansion Me-talon kotisivut löytyvät me-säätiön sivuilta täältä!

Täältä!

Me-talolla on aloittanut työllisyyskoordinaattori Annukka Viitanen! Hänen yhteystiedot löytyvät alla. Me-talolla on myös käynnistynyt kuntouttava työtoiminta. Kannattaa tutustua toimintaan tämän linkin kautta!

Mukana toiminnassa on lukuisia yhdistyksiä, paikallisorganisaatioita, vapaaehtoisia ym., jotka järjestävät itsenäisesti toimintaa me-talolla.

Me-talolle voi myös jatkuvasti ehdottaa ideoita siitä, millaista toimintaa täällä halutaan järjestää. Kursseja, tapahtumia ynnä muuta voi järjestää Me-talolla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Me-talolla toimii jo lukuisia toimijoita, jotka järjestävät muun muassa keskustelukerhoja ja vertaistukiryhmiä, lasten kerhoja, tapahtumia, näyttelyitä sekä antavat neuvontaa ja koulutusta erilaisiin tarpeisiin. Me-talo tekee tiivistä yhteistyötä myös Turun kaupungin eri toimialojen kanssa. Me-talolla järjestetään esimerkiksi Auralan setlementin sisäparlamenttia ja miesten ryhmää, 4H-kerhoa lapsille, Sateenkari koto ry:n naisten ryhmää ja neuvontaa, Suomen kielen kurssia maahanmuuttajille sekä asukkaiden järjestämiä tilaisuuksia.

Me-talolla vietetään myös avoimia ovia joka viikko: ma klo 12-18, ti klo 12-18 sekä to klo 11-16. Täällä voi silloin kohdata muita ihmisiä, pelata vaikka lautapelejä tai ehdottaa uusia toimintoja.

Me-talon perhetyö

Kaipaatko juttuseuraa? Mietityttääkö esimerkiksi lapsen kasvatus, vauvan odotus, parisuhde, oma jaksaminen, terveys- ja talousasiat? Tuleeko lapsen kanssa tilanteita, jolloin tunnet olosi keinottomaksi? Ota yhteyttä perhetyöntekijä Riinaan! Riina on tavattavissa myös Pansion neuvolassa sekä alueen päiväkodeissa. Hän voi tehdä myös kotikäyntejä. Et tarvitse ajanvarausta, tule koputtamaan suoraan ovelle! Yhteystiedot sivun alla.

Me-talon työllisyysapu

Työllisyyskoordinaattori Annukalta saa apua kaikenlaisiin asioihin työllisyyteen ja koulutukseen liittyen. Hän voi auttaa esimerkiksi työpaikan etsimisessä, cv:n tekemisessä, koulutuspolun hahmottamisessa tai olla mukana viranomaisten kanssa asioimisessa. Mikäli sinua kiinnostaa työllistyminen tai harjoittelu Fingerroosin säätiössä ja Me-talolla, niin ota myös silloin Annukkaan yhteys. Tule siis vain suoraan Me-talolle Annukan juttusille!

Tässä me-taloa koskeva rekisteri- ja tietosuojaseloste

Fingerroosin säätiö vastaanottaa myös testamentteja ja lahjoituksia!

Seuraa meitä myös:

www.mesaatio.fi/me-talo/me-talo-turku

https://www.facebook.com/Metalolla/

https://www.facebook.com/metaloturku/

Instagram: #Turunmetalo

Lue turkulaisen juttu Me-talosta.