Me-talolla järjestettiin äänestys paikan uudeksi nimeksi joulukuussa 2022. Eniten ääniä sai Panskis, joten 1.1.2023 alkaen paikan nimi on toimintakeskus Panskis! Kiitos kaikille äänestäjille ja nimiehdotuksia jättäneille!

Panskis on Fingerroosin säätiön koordinoima ja Turun kaupungin rahoittama yhteistoiminnallinen toimintakeskus Hövelin palvelukeskuksessa Pansiossa (Hyrköistentie 26). Panskis tarjoaa maksuttomia tiloja sekä kohtaamispaikan kaiken ikäisille asukkaille, vauvasta vaariin.

Panskiksesta löytyy juttuseuraa, mielekästä tekemistä, kursseja, kerhoja ja tapahtumia, kokoustilaa sekä apua ja neuvoa elämän eri ongelmakohtiin, erityisesti perhetyötä.

Muistetaan edelleen huolehtia tarkasti hygieniasta hyvä käsihygienia. Sairaana ei saa tulla talolle.

Lasten avoimet ovet: 

Joka maanantai ja tiistai klo 13-16 sekä keskiviikko ja torstai klo 13-15. Läksyapua, terveellistä välipalaa, kivaa tekemistä ja apua arkeen. Voit myös löytää uusia kavereita Me-talolta!

Aikuisten avoimet ovet: 

Joka maanantai ja tiistai klo 9.30-12.00 ja perjantaisin klo 12-15. Maksutonta kahvia, juttuseuraa, apua arkeen sekä kivaa tekemistä.

Työntekijöihin saat yhteyden  myös soittamalla numeroon 044 722 3970. Voit myös lähettää meille tuohon numeroon WhatsApp-viestin tai tekstarin tai lähettää sähköpostia osoitteeseen metalo@fingerroos.net. Otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.

Liity Panskiksen jäseneksi! Saat ensimmäisten joukossa tietoa Panskiksen toiminnasta ja voimme pitää paremmin yhteyttä toisiimme. Tämän kautta: fingerroos.wonderhub.app 

Toimintakeskus kaikenikäisille Pansion sydämessä

Panskis on Fingerroosin säätiön koordinoima ja Turun kaupungin rahoittama yhteistoiminnallinen toimintakeskus Hövelin palvelukeskuksessa Pansiossa (Hyrköistentie 26). Panskis tarjoaa maksuttomia tiloja sekä kohtaamispaikan kaiken ikäisille asukkaille, vauvasta vaariin.

Panskiksesta löytyy juttuseuraa, mielekästä tekemistä, kursseja, kerhoja ja tapahtumia, kokoustilaa sekä apua ja neuvoa elämän eri ongelmakohtiin, erityisesti perhetyötä sekä työllisyys- ja koulutusneuvontaa.

Työntekijöihin saat yhteyden  myös soittamalla numeroon 044 722 3970. Voit myös lähettää meille tuohon numeroon WhatsApp-viestin tai tekstarin tai lähettää sähköpostia osoitteeseen panskis@fingerroos.net. Otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.

PANSKIKSEN PERHETYÖ

Kaipaatko juttuseuraa? Mietityttääkö esimerkiksi lapsiperheen arki, lapsen kasvatus, vauvan odotus, parisuhde, oma jaksaminen, terveys- ja talousasiat? Tuleeko lapsen kanssa tilanteita, jolloin tunnet olosi keinottomaksi? Ota yhteyttä perheohjaaja Riinaan!

Soita, laita sähköpostia tai tekstiviesti, niin sovitaan tapaaminen Panskikseen, kotiin tai muualle sinulle sopivaan paikkaan. Voit myös   tulla käymään suoraan Panskikseen ja koputtaa oveen. Ota rohkeasti yhteyttä!

Perheohjaaja
Riina Nurmi
p. 044 745 4196
riina.nurmi@fingerroos.net

Kuntouttava työtoiminta on loppunut! Kiitos kaikille asiakkaille ja kumppaneille! 

Panskiksen työntekijöille voi myös jatkuvasti ehdottaa ideoita siitä, millaista toimintaa täällä halutaan järjestää. Kursseja, tapahtumia ynnä muuta voi järjestää myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Panskiksessa toimii jo lukuisia toimijoita, jotka järjestävät muun muassa keskustelukerhoja ja vertaistukiryhmiä, lasten kerhoja, tapahtumia, näyttelyitä sekä antavat neuvontaa ja koulutusta erilaisiin tarpeisiin. Panskis tekee tiivistä yhteistyötä myös Turun kaupungin eri toimialojen kanssa.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Panskis 2023

Tietosuojaseloste Panskis Wonderhub

Säätiö ottaa työnsä tueksi vastaan myös testamentteja.
Pankkiyhteys: FI48 5710 0420 3736 31.

Seuraa meitä myös:

https://www.facebook.com/metaloturku/

Instagram: #Turunmetalo

Lue turkulaisen juttu Me-talosta.