Toimintakeskus kaikenikäisille Pansion sydämessä

Pansion Me-talo on Fingerroosin säätiön koordinoima ja Turun kaupungin sekä Me-säätiön mahdollistama yhteistoiminnallinen toimintakeskus Hövelin palvelukeskuksessa Pansiossa (Hyrköistentie 26). Me-talo tarjoaa maksuttomia tiloja sekä kohtaamispaikan kaiken ikäisille asukkaille, vauvasta vaariin.

Me-talolta löytyy juttuseuraa, mielekästä tekemistä, kursseja, kerhoja ja tapahtumia, kokoustilaa sekä apua ja neuvoa elämän eri ongelmakohtiin, erityisesti perhetyötä, työllisyys- ja koulutusneuvontaa.

Maanantaina ja tiistaina avoimet ovet poikkeuksellisesti klo 12-16.

Tutustu lokakuun ohjelmaan tästä!

Pansion Me-talon kotisivut löytyvät me-säätiön sivuilta täältä!

Me-talolla on käynnissä kuntouttava työtoiminta. Kannattaa tutustua toimintaan tämän linkin kautta!

Me-talolle voi myös jatkuvasti ehdottaa ideoita siitä, millaista toimintaa täällä halutaan järjestää. Kursseja, tapahtumia ynnä muuta voi järjestää Me-talolla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Me-talolla toimii jo lukuisia toimijoita, jotka järjestävät muun muassa keskustelukerhoja ja vertaistukiryhmiä, lasten kerhoja, tapahtumia, näyttelyitä sekä antavat neuvontaa ja koulutusta erilaisiin tarpeisiin. Me-talo tekee tiivistä yhteistyötä myös Turun kaupungin eri toimialojen kanssa. Me-talolla järjestetään esimerkiksi Auralan setlementin sisäparlamenttia ja miesten ryhmää, 4H-kerhoa lapsille, Sateenkari koto ry:n naisten ryhmää ja neuvontaa, yhteisöruokailua sekä asukkaiden järjestämiä tilaisuuksia.

Me-talolla vietetään myös avoimia ovia joka viikko: ma klo 12-16, ti klo 12-16 sekä to klo 11-16. Täällä voi silloin kohdata muita ihmisiä, pelata vaikka lautapelejä tai ehdottaa uusia toimintoja.

Me-talon perhetyö

Kaipaatko juttuseuraa? Mietityttääkö esimerkiksi lapsiperheen arki, lapsen kasvatus, vauvan odotus, parisuhde, oma jaksaminen, terveys- ja talousasiat? Tuleeko lapsen kanssa tilanteita, jolloin tunnet olosi keinottomaksi? Ota yhteyttä perhetyöntekijä Riinaan! Riina on tavattavissa Me-talolla ja  Pansion neuvolassa. Soita, laita sähköpostia tai tekstiviesti, niin sovitaan tapaaaminen Me-talolle, kotiin tai muualle sinulle sopivaan paikkaan. Voit myös   tulla käymään suoraan Me-talolla ja koputtaa oveen. Ota rohkeasti yhteyttä!  Yhteystiedot sivun alareunassa.

Me-talon työllisyysapu

Työllisyyskoordinaattori Annukalta saa apua kaikenlaisiin asioihin työllisyyteen ja koulutukseen liittyen. Hän voi auttaa esimerkiksi työpaikan etsimisessä, cv:n tekemisessä, koulutuspolun hahmottamisessa tai olla mukana viranomaisten kanssa asioimisessa. Mikäli sinua kiinnostaa työllistyminen tai harjoittelu Fingerroosin säätiössä ja Me-talolla, niin ota myös silloin Annukkaan yhteys. Tule siis vain suoraan Me-talolle Annukan juttusille!

Tässä me-taloa koskeva rekisteri- ja tietosuojaseloste

Fingerroosin säätiö vastaanottaa myös testamentteja ja lahjoituksia!

Seuraa meitä myös:

www.mesaatio.fi/me-talo/me-talo-turku

https://www.facebook.com/Metalolla/

https://www.facebook.com/metaloturku/

Instagram: #Turunmetalo

Lue turkulaisen juttu Me-talosta.