Toimintakeskus kaikenikäisille Pansion sydämessä

Me-talo on mukana Turun kaupungin Kivakesä-toiminnassa koulujen päättymisen jälkeen 7.6. alkaen. Kesä-heinäkuussa maanantaista perjantaihin Pansion koulun pihalla klo 11-12.30 on ulkoilua lapsille. Ei tarvitse ennakkoilmoittautumisia. Me-talolla on taas koulujen alkuun saakka kesätoimintaa lapsille maanantaista torstaihin klo 13-16. Perjantaisin Me-talon työntekijät kiertävät alueella juttelemassa lapsille klo 13-16. Lisää tietoa: 044 7530929 / metalo@fingerroos.net.

Kaffekameli kiertää tuttuun tapaan alueella tiistaisin ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00. Päätepysäkki on Lumikonkatu 4, nykyinen Metsäolkkari. Kaffekameli parkkeeraa lisäksi Pernon koulun hiekkakentälle maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16.30 – 18.00.  Olaville voi jälleen varata digitukiaikoja! Hän on tavattavissa Me-talolla keskiviikkoisin klo 16-18 26.5. alkaen. Varaa aika: 044 765 8049.

Suosittelemme vahvasti, että aikuiskävijät käyttäisivät kasvomaskia osallistuessaan Me-talon toimintaan! Muistetaan pitää myös turvaväleistä ja hygieniasta huolta! Toivomme, että et tule kipeänä paikalle.

Pansion Me-talo on Fingerroosin säätiön koordinoima ja Turun kaupungin sekä Me-säätiön mahdollistama yhteistoiminnallinen toimintakeskus Hövelin palvelukeskuksessa Pansiossa (Hyrköistentie 26). Me-talo tarjoaa maksuttomia tiloja sekä kohtaamispaikan kaiken ikäisille asukkaille, vauvasta vaariin.

Me-talolta löytyy juttuseuraa, mielekästä tekemistä, kursseja, kerhoja ja tapahtumia, kokoustilaa sekä apua ja neuvoa elämän eri ongelmakohtiin, erityisesti perhetyötä, työllisyys- ja koulutusneuvontaa.

Me-talolla on käynnissä kuntouttava työtoiminta. Kannattaa tutustua toimintaan tämän linkin kautta!

Me-talolle voi myös jatkuvasti ehdottaa ideoita siitä, millaista toimintaa täällä halutaan järjestää. Kursseja, tapahtumia ynnä muuta voi järjestää Me-talolla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Me-talolla toimii jo lukuisia toimijoita, jotka järjestävät muun muassa keskustelukerhoja ja vertaistukiryhmiä, lasten kerhoja, tapahtumia, näyttelyitä sekä antavat neuvontaa ja koulutusta erilaisiin tarpeisiin. Me-talo tekee tiivistä yhteistyötä myös Turun kaupungin eri toimialojen kanssa. Me-talolla järjestetään esimerkiksi Auralan setlementin sisäparlamenttia, 4H-kerhoa lapsille, Turun sarjakuvakerhon kerhoa, yhteisöruokailua sekä asukkaiden järjestämiä tilaisuuksia.

Säätiö ottaa työnsä tueksi vastaan myös testamentteja. Pankkiyhteys: FI48 5710 0420 3736 31.

Me-talon perhetyö

Kaipaatko juttuseuraa? Mietityttääkö esimerkiksi lapsiperheen arki, lapsen kasvatus, vauvan odotus, parisuhde, oma jaksaminen, terveys- ja talousasiat? Tuleeko lapsen kanssa tilanteita, jolloin tunnet olosi keinottomaksi? Ota yhteyttä perheohjaaja Riinaan! Riina on tavattavissa Me-talolla ja  Pansion neuvolassa. Soita, laita sähköpostia tai tekstiviesti, niin sovitaan tapaaaminen Me-talolle, kotiin tai muualle sinulle sopivaan paikkaan. Voit myös   tulla käymään suoraan Me-talolla ja koputtaa oveen. Ota rohkeasti yhteyttä!  Yhteystiedot sivun alareunassa.

Tässä Me-talon rekisteri- ja tietosuojaseloste 2021

Fingerroosin säätiö vastaanottaa myös testamentteja ja lahjoituksia!

Seuraa meitä myös:

https://www.facebook.com/metaloturku/

Instagram: #Turunmetalo

Lue turkulaisen juttu Me-talosta.