Toimintakeskus kaikenikäisille Pansion sydämessä

Me-talon kesää vietetään ulkona seuraavasti:

Lasten kesäkerho joka ma, ke ja to klo 13.00 – 15.00. Luvassa ulkoilua, pelejä, leikkiä, retkiä lähiympäristöön ym. Kokoontuminen Me-talon edessä. Vanhemmat ilmoittavat lapsensa numeroon: 044 7223970.

Kahvi- ja juttuseuraa Pernon koulun kentällä (Me-talon vieressä) joka ke ja klo 16.00 – 18.00 sekä pe klo 13-15.

Pihapelejä tiistaisin kaiken ikäisille joka ma klo 11-12, ti klo 10-11.30 & to klo 11-12

Teema kävelyretkiä joka keskiviikko klo 10!

 

Tarvitsetko apua digiasioihin? Me-talon Olavi on apuna! Voit varata häneltä ajan: 044 765 8049 / olavi.helenius@fingerroos.net

 

Tämän lisäksi meidät voi tavata joka tiistai Lumikonkadulla Kaffekamelin seurassa!

Muistetaan pitää turvaväleistä ja hygieniasta huolta! Toivomme, että et tule kipeänä paikalle.

Avoin toiminta käynnistyy heti, kun se on turvallista toteuttaa.

Pansion Me-talo on Fingerroosin säätiön koordinoima ja Turun kaupungin sekä Me-säätiön mahdollistama yhteistoiminnallinen toimintakeskus Hövelin palvelukeskuksessa Pansiossa (Hyrköistentie 26). Me-talo tarjoaa maksuttomia tiloja sekä kohtaamispaikan kaiken ikäisille asukkaille, vauvasta vaariin.

Me-talolta löytyy juttuseuraa, mielekästä tekemistä, kursseja, kerhoja ja tapahtumia, kokoustilaa sekä apua ja neuvoa elämän eri ongelmakohtiin, erityisesti perhetyötä, työllisyys- ja koulutusneuvontaa.

Me-talolla vietetään myös avoimia ovia joka viikko: maanantaina klo 12-18, tiistaina klo 12-16 sekä torstaina klo 11-16. Täällä voi silloin kohdata muita ihmisiä, pelata vaikka lautapelejä tai ehdottaa uusia toimintoja. Torstai on perinteisesti leivontapäivä. Lapset ja aikuiset ovat tervetulleita silloin leipomaan klo 14-15! Perjantaisin talon ovet ovat auki aikuisille klo 10.00-14.00.

Me-talolla on käynnissä kuntouttava työtoiminta. Kannattaa tutustua toimintaan tämän linkin kautta!

Me-talolle voi myös jatkuvasti ehdottaa ideoita siitä, millaista toimintaa täällä halutaan järjestää. Kursseja, tapahtumia ynnä muuta voi järjestää Me-talolla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Me-talolla toimii jo lukuisia toimijoita, jotka järjestävät muun muassa keskustelukerhoja ja vertaistukiryhmiä, lasten kerhoja, tapahtumia, näyttelyitä sekä antavat neuvontaa ja koulutusta erilaisiin tarpeisiin. Me-talo tekee tiivistä yhteistyötä myös Turun kaupungin eri toimialojen kanssa. Me-talolla järjestetään esimerkiksi Auralan setlementin sisäparlamenttia, 4H-kerhoa lapsille, Turun Naiskeskuksen suomen kielen kurssia, yhteisöruokailua sekä asukkaiden järjestämiä tilaisuuksia.

Säätiö ottaa työnsä tueksi vastaan myös lahjoituksia ja testamentteja. Pankkiyhteys: FI48 5710 0420 3736 31.

Me-talon perhetyö

Kaipaatko juttuseuraa? Mietityttääkö esimerkiksi lapsiperheen arki, lapsen kasvatus, vauvan odotus, parisuhde, oma jaksaminen, terveys- ja talousasiat? Tuleeko lapsen kanssa tilanteita, jolloin tunnet olosi keinottomaksi? Ota yhteyttä perheohjaaja Riinaan! Riina on tavattavissa Me-talolla ja  Pansion neuvolassa. Soita, laita sähköpostia tai tekstiviesti, niin sovitaan tapaaaminen Me-talolle, kotiin tai muualle sinulle sopivaan paikkaan. Voit myös   tulla käymään suoraan Me-talolla ja koputtaa oveen. Ota rohkeasti yhteyttä!  Yhteystiedot sivun alareunassa.

Tässä Me-taloa koskeva rekisteri- ja tietosuojaseloste

Fingerroosin säätiö vastaanottaa myös testamentteja ja lahjoituksia!

Seuraa meitä myös:

https://www.facebook.com/metaloturku/

Instagram: #Turunmetalo

Lue turkulaisen juttu Me-talosta.