Toimintakeskus kaikenikäisille Pansion sydämessä

Käynnistämme lasten ulkoilukerhon ma 10.5! Vanhemmat ilmoittavat lapsensa: 044 7530929 / metalo@fingerroos.net.

Kaffekameli alkaa pyöriä myös Pansio-Perno alueella ma 10.5. alkaen maanantaista keskiviikkoon klo 10.00 – 12.30.

Olaville voi jälleen varata digitukiaikoja! Hän on tavattavissa Me-talolla keskiviikkoisin klo 16-18 26.5. alkaen. Varaa aika: 044 765 8049.

Perheohjaaja Riinalle ja digiohjaaja Olaville voi varata edelleen keskusteluaikoja, mutta mieluiten etäaikoja. Muuten meidät tavoittaa parhaiten somesta (Facebook, Instagram, Whatsapp, Tik Tok) tunnuksella @metaloturku sekä puhelimella!

Suosittelemme vahvasti, että aikuiskävijät käyttäisivät kasvomaskia osallistuessaan Me-talon toimintaan! Muistetaan pitää myös turvaväleistä ja hygieniasta huolta! Toivomme, että et tule kipeänä paikalle.

Digituki ikäihmisille on käynnissä. Olavi Helenius auttaa kaikenlaisissa digiasioissa esimerkiksi laitteiden, sähköisen asioinnin ja nettiturvallisuuden kanssa. Hän on tavattavissa Me-talolla joka maanantai ja torstai klo 16-18 sekä Runolassa (Yliopistonkatu 24 A7) tiistaisin klo 16-18. Voit varata myös ajan Olavilta suoraan: 044 765 8049.

Pansion Me-talo on Fingerroosin säätiön koordinoima ja Turun kaupungin sekä Me-säätiön mahdollistama yhteistoiminnallinen toimintakeskus Hövelin palvelukeskuksessa Pansiossa (Hyrköistentie 26). Me-talo tarjoaa maksuttomia tiloja sekä kohtaamispaikan kaiken ikäisille asukkaille, vauvasta vaariin.

Me-talolta löytyy juttuseuraa, mielekästä tekemistä, kursseja, kerhoja ja tapahtumia, kokoustilaa sekä apua ja neuvoa elämän eri ongelmakohtiin, erityisesti perhetyötä, työllisyys- ja koulutusneuvontaa.

Me-talolla on käynnissä kuntouttava työtoiminta. Kannattaa tutustua toimintaan tämän linkin kautta!

Me-talolle voi myös jatkuvasti ehdottaa ideoita siitä, millaista toimintaa täällä halutaan järjestää. Kursseja, tapahtumia ynnä muuta voi järjestää Me-talolla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Me-talolla toimii jo lukuisia toimijoita, jotka järjestävät muun muassa keskustelukerhoja ja vertaistukiryhmiä, lasten kerhoja, tapahtumia, näyttelyitä sekä antavat neuvontaa ja koulutusta erilaisiin tarpeisiin. Me-talo tekee tiivistä yhteistyötä myös Turun kaupungin eri toimialojen kanssa. Me-talolla järjestetään esimerkiksi Auralan setlementin sisäparlamenttia, 4H-kerhoa lapsille, Turun sarjakuvakerhon kerhoa, yhteisöruokailua sekä asukkaiden järjestämiä tilaisuuksia.

Säätiö ottaa työnsä tueksi vastaan myös testamentteja. Pankkiyhteys: FI48 5710 0420 3736 31.

Me-talon perhetyö

Kaipaatko juttuseuraa? Mietityttääkö esimerkiksi lapsiperheen arki, lapsen kasvatus, vauvan odotus, parisuhde, oma jaksaminen, terveys- ja talousasiat? Tuleeko lapsen kanssa tilanteita, jolloin tunnet olosi keinottomaksi? Ota yhteyttä perheohjaaja Riinaan! Riina on tavattavissa Me-talolla ja  Pansion neuvolassa. Soita, laita sähköpostia tai tekstiviesti, niin sovitaan tapaaaminen Me-talolle, kotiin tai muualle sinulle sopivaan paikkaan. Voit myös   tulla käymään suoraan Me-talolla ja koputtaa oveen. Ota rohkeasti yhteyttä!  Yhteystiedot sivun alareunassa.

Tässä Me-talon rekisteri- ja tietosuojaseloste 2021

Fingerroosin säätiö vastaanottaa myös testamentteja ja lahjoituksia!

Seuraa meitä myös:

https://www.facebook.com/metaloturku/

Instagram: #Turunmetalo

Lue turkulaisen juttu Me-talosta.