Toimintakeskus kaikenikäisille Pansion sydämessä

Panskis on Fingerroosin säätiön koordinoima ja Turun kaupungin rahoittama yhteistoiminnallinen toimintakeskus Hövelin palvelukeskuksessa Pansiossa (Hyrköistentie 26). Panskis tarjoaa maksuttomia tiloja sekä kohtaamispaikan kaiken ikäisille asukkaille, vauvasta vaariin.

Panskiksesta löytyy juttuseuraa, mielekästä tekemistä, kursseja, kerhoja ja tapahtumia, kokoustilaa sekä apua ja neuvoa elämän eri ongelmakohtiin, erityisesti perhetyötä.

Muistetaan edelleen huolehtia tarkasti hygieniasta hyvä käsihygienia. Sairaana ei saa tulla.

Työntekijöihin saat yhteyden  myös soittamalla numeroon 044 722 3970. Voit myös lähettää meille tuohon numeroon WhatsApp-viestin tai tekstarin tai lähettää sähköpostia osoitteeseen panskis@fingerroos.net. Otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.

Panskiksen avoimet ovet aikuisille:

Maanantaisin ja tiistaisin klo 9.30 – 11.45, keskiviikkoisin liikuntakerho 9.30 – 10.30 ja sen jälkeen aikuisten avoimet klo 10.30 – 11.45. Avoimissa jutellaan kahvikupposen äärellä, pelataan, bingon pelaamista, kädentaitoja, retkiä, yhteislaulua ym. Työntekijöiltä voi myös hakea apua arjen ongelmiin.

Lasten avoimet ovet:

maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 13.15 – 15.00. Keskiviikkoisin läksykerho klo 13.15 – 15.00. Lasten avoimissa ovissa lapsia autetaan läksyissä, syödään terveellistä välipalaa, liikutaan, leikitään ym. Työntekijät ovat aina lasten apuna myös kaikenlaisissa huolissa ja esimerkiksi kiusaamistilanteissa.

Aikuisten ja perheiden avoimet ovet perjantaisin klo 11.30 – 15.00. Lapset voivat tulla vanhempiensa seurassa.

Työntekijöihin saat yhteyden  myös soittamalla numeroon 044 722 3970. Voit myös lähettää meille tuohon numeroon WhatsApp-viestin tai tekstarin tai lähettää sähköpostia osoitteeseen panskis@fingerroos.net. Otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista.

Panskiksessa on käytössä turvallisen tilan periaatteet. Eli kohdellaan kaikkia tasa-arvoisesti!

Liity Panskiksen jäseneksi! Saat ensimmäisten joukossa tietoa Panskiksen toiminnasta ja voimme pitää paremmin yhteyttä toisiimme. Tämän kautta: fingerroos.melvio.app 

Panskiksen työntekijöille voi myös jatkuvasti ehdottaa ideoita siitä, millaista toimintaa täällä halutaan järjestää. Kursseja, tapahtumia ynnä muuta voi järjestää myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Panskiksessa toimii jo lukuisia toimijoita, jotka järjestävät muun muassa keskustelukerhoja ja vertaistukiryhmiä, lasten kerhoja, tapahtumia, näyttelyitä sekä antavat neuvontaa ja koulutusta erilaisiin tarpeisiin. Panskis tekee tiivistä yhteistyötä myös Turun kaupungin eri toimialojen kanssa.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Panskis 2023

Tietosuojaseloste Panskis Wonderhub

Säätiö ottaa työnsä tueksi vastaan myös testamentteja.
Pankkiyhteys: FI48 5710 0420 3736 31.

Seuraa meitä myös:

https://www.facebook.com/metaloturku/

Instagram: #panskisturku

Lue turkulaisen juttu Me-talosta.