Skip to main content
Ajankohtaista

Panskikseen haussa ohjaaja!

By 27.9.2023October 27th, 2023No Comments

Toimintakeskus Panskikseen Pansioon haetaan ohjaajaa osapäiväiseen työhön. Työnhakijalla täytyy olla 100 %:n palkkatukioikeus.

Ohjaaja kohtaa Panskiksessa eri ikäisiä kävijöitä, suunnittelee ja toteuttaa erilaista harrastustoimintaa, tapahtumia ja muuta toimintaa. Ohjaajan tehtävänä on lasten ohjaaminen erilaisten toiminnallisten menetelmin, kuten taiteen, liikunnan ja leivonnan kautta. Tärkeä osa työtä on olla lasten henkisenä keskustelutukena ja tukea koulunkäyntiä. Ohjaaja tekee asiakastyötä myös aikuiskävijöiden kanssa. Ohjaajan työ toteutuu pääasiassa Panskiksen avoimessa toiminnassa sekä erilaisissa kerhoissa. Työ voi sisältää iltatyötä.

Toivomme sinulta työhön soveltuvaa koulutusta, kuten nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajakoulutusta, sosionomi- tai yhteisöpedagogikoulutusta. Toivomme myös kokemusta sosiaali-, nuoriso-, liikunta- tai taidealalta, erityisesti lasten kanssa tehtävästä työstä. Olet sosiaalinen, avoin oppimaan uutta, idearikas mutta tarvittaessa jämäkkä. Toivomme, että osaat katsoa lasten toimintaa pedagogisesta näkökulmasta positiivisuutta ja huumoria unohtamatta. Ohjaaja toimii osana Panskiksen työyhteisöä Panskiksen esimiehen ohjauksessa.

Tarjoamme innostavan työyhteisön tuen sekä ainutlaatuisen näköalapaikan sosiaalialalle.  Lupaamme, että työpäiväsi eivät ole yksitoikkoisia vaan täynnä erilaisia kohtaamisia lasten ja aikuisten kanssa.

Toimintakeskus Panskis on Fingerroosin säätiön koordinoima ja Turun kaupungin rahoittama mahdollistama yhteistoiminnallinen toimintakeskus Hövelin palvelukeskuksessa Pansiossa. Panskiksesta löytyy juttuseuraa, mielekästä tekemistä, kursseja, kerhoja ja tapahtumia, kokoustilaa sekä apua ja neuvoa elämän eri ongelmakohtiin. Toimintaan voi tutustua: www.fingerroos.net/toiminta/metalo tai #panskisturku Instagramissa ja Facebookissa.

Työn kesto: alkaa 1.1.2024. Kesto riippuu siitä, kuinka pitkäksi aikaa palkkatukea on mahdollista saada.

Työaika: 50 % työaika, noin 19t /vk

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan tes, G22D

Haku päättyy: 17.11.2023. Paikka voidaan täyttää myös aiemmin.

Hakemukset: miika.neulaniemi@fingerroos.net

Lisätiedot: Miika Neulaniemi, 044 7299987, miika.neulaniemi@fingerroos.net