Skip to main content
AjankohtaistaYleinen

Vanhustyön asiantuntija haussa Löytävään vanhustyöhön!

Fingerroosin säätiön Löytävään vanhustyöhön etsitään:

VANHUSTYÖN ASIANTUNTIJAA

100 %:n työajalla tekemään työtä Varsinais-Suomen kunnissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on voimassa 31.12.2022 asti.

Työ sisältää pääasiassa asiakastyötä ikäihmisten kanssa. Tämän lisäksi työ sisältää raportointia, viestintää, kehittämis- ja verkostotyötä. Työtä tehdään osana Löytävän vanhustyön tiimiä.

Työnhakijalta odotetaan halua työskennellä haasteellisessa elämäntilanteessa ja syrjäytymisvaarassa olevien ikääntyneiden kanssa, kokemusta kotikäyntityöstä ja ikääntyneiden parissa tehtävästä työstä, ikääntyneiden palvelujärjestelmän tuntemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön, hyvää suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme hakijan olevan sosiaali- ja terveysalan ammattilainen ja koulutukseltaan esimerkiksi geronomi, sosionomi tai lähihoitaja. Työn suorittaminen vaatii oman auton käyttömahdollisuutta.

Me tarjoamme mahdollisuuden nähdä ja oppia löytävästä vanhustyöstä käytännössä, nähdä mitä haasteellisessa elämäntilanteessa olevien elämään tällä hetkellä kuuluu, perehdytystä ja tiimin jatkuvaa tukea sekä joustavaa työaikaa. Työ toteutuu pääosin päiväsaikaan.
Löytävä vanhustyö on suunnattu haasteellisessa elämäntilanteessa oleville, riittämättömien tai kokonaan palvelujen ulkopuolella oleville yli 60-vuotiaille. Löytävä vanhustyö tavoittaa, ohjaa ja tukee ikääntyneitä tarvitsemiensa toimintojen ja palveluiden piiriin.

Haku päättyy 14.1.2022

Hakemukset: miika.neulaniemi@fingerroos.net

Linkki te-palveluiden sivuille:

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11136333?searchPhrase=Fingerroosin%20s%C3%A4%C3%A4ti%C3%B6&announced=0&leasing=0&english=false&sort=1