Skip to main content

Kerro tarinasi

Tule osaksi yhteistä tarinaa kertomalla omasi, sillä tarinasi tarvitsee kuulijoita.  Jos ei tule kuulluksi, ei voi myöskään tulla hyväksytyksi, joten meille on tärkeää, että tulet näkyväksi omassa tarinassasi. Saat puhua äänelläsi ja kokemuksesi otetaan vakavasti. Tarinoiden avulla kohtaamisisista tulee rikkaita ja eläviä, niin kuin elämä on.

Miten voit? Mitä kuuluu? Kuinka jaksat?
Jokainen meistä on tärkeä ja arvokas, mutta monen tarina, kokemukset, ajatukset ja merkityksellinen elämä jäävät helposti huomaamatta ja kuulematta. Kun ihminen ei tule nähdyksi ja kuulluksi, on vaarana, että hän vähitellen katoaa sekä muilta että lopulta myös itseltään.

Haluamme Fingerroosin säätiössä olla mukana tuomassa esiin jokaisen omaa ääntä, omaa tarinaa, omaa elämää. Kirjoita meille sähköpostilla tai ihan perinteisellä kirjeellä oma tarinasi. Voit vapaasti kirjoittaa haluamastasi aiheesta. Julkaisemme tarinoita Fingerroosin säätiön verkkosivuilla osoitteessa www.fingerroos.net/tarinat. Tarinasi avulla voit osaltasi olla vähentämässä yksinäisyyttä sekä tuoda lohtua ja tukea myös muiden elämään.

Lähetä tarinasi näin:

  • Kirjoita tarinasi ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen tarinat@fingerroos.net tai
  • kirjeenä osoitteeseen Fingerroosin säätiö, Yliopistonkatu 24 A 7, 20100 Turku.
    Kuoreen merkintä ”TARINAT”.
  • Jos kirjoittaminen tuntuu vaikealta, voit ottaa yhteyttä työntekijöihimme, jotka auttavat sinua kirjoitustyössä. https://fingerroos.net/yhteystiedot

Muut ohjeet:

  • Pituus enintään yksi A4-sivu. (Pidätämme oikeuden lyhentää tekstiä, jos juttua on riittänyt runsaammin.) Voit toki kirjoittaa useamman kuin yhden tarinan.
  • Huomaa, että tarinat julkaistaan kaikkien luettaviksi, joten olethan riittävän hienotunteinen sekä itseäsi että muita kohtaan.
  • Julkaisemme tarinat nimimerkillä, etunimellä tai nimettöminä, mutta jos haluat, että tarinan yhteydessä mainitaan esim. ikä ja/tai sukupuoli, niin mainitse kirjotuksen yhteydessä, mitä tietoja haluat julkaistavaksi.
  • Toivomme, että tarinat olisivat tositarinoita niin kuin ne muistat. Emme siis tässä yhteydessä toivo kaunokirjallisia kuvitteellisia tarinoita.
  • Vinkkaa tästä mahdollisuudesta myös kaverille!