Skip to main content
Ajankohtaista

Löytävän vanhustyön uudet tuulet

Turun ja Vakka-Suomen Löytävän tiimit yhdistyivät

Vuoden alusta Turun ja Vakka-Suomen löytävä työ on yhdistetty yhteiseksi toiminnoksi ja yhteisen STEA-rahoituksen piiriin. Muutos on rakenteellinen ja työmme Turussa, Uudessakaupungissa ja Laitilassa jatkuu entiseen malliin.

Vanhustyön asiantuntija Päivi Maisila siirtyy uusiin tehtäviin ja Päivin työsuhde Löytävässä työssä päättyy 28.2. Vanhustyön asiantuntijana aloittaa 1.3. Pirjo Reinikainen. Saija Rahunen on vuorotteluvapaalla 29.7. asti. Löytävän vanhustyön päällikkönä on aloittanut Sanna Jokinen ja vanhustyön asiantuntijana Mathilda Söderblom. Kaikki yhteystietomme löytyvät täältä.

Toimintamme laajenee Akselin alueelle, Vehmaalle ja Taivassaloon

Löytävän vanhustyön yksilöasiakastyö laajenee kevään aikana peruskuntayhtymä Akselin eli Maskun, Mynämäen ja Nousiaisten alueelle sekä Vehmaalle ja Taivassaloon. Valmistelutyöt ovat käynnissä ja tiedotamme yhteistyökumppaneita, kun löytävään työhön voi ohjata asiakkaita näiltä alueilta.

Vapaaehtoiset ammatillisen löytävän työn rinnalle

Aloitamme uutena palveluna Löytävän vanhustyön vapaaehtoistoiminnan 1.3.2022. Toiminta täydentää löytävän työn ammatillista yksilötyötä ja vapaaehtoisen tuki räätälöidään kullekin asiakkaalle erikseen. Painotus tulee olemaan erityisesti kaikkein vaikeimmassa asemassa olevien ikääntyneiden auttamisessa. Tiimiimme liittyy vapaaehtoistyön koordinaattori Annika Sabell, joka kertoo mielellään lisää tulevasta toiminnastamme.

Lisätietoa:

Löytävän vanhustyön päällikkö, Sanna Jokinen, p. 044 975 1610

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Annika Sabell, p. 044 740 9863 (1.3.2022 alkaen)

Lisätietoa Löytävästä vanhustyöstä

Löytävän vanhustyön Facebook-sivu