Skip to main content
Yleinen

Lähihoitaja/hoiva-avustaja Hoiva Fingerroosiin

Lähihoitaja / hoiva-avustaja

Fingerroos Hoiva Oy on kotimainen, pieni yritys, jonka omistajat ovat Fingerroosin säätiö ja Trinitas-lääkäritalo. Käy tutustumassa kotisivuihimme www.fingerrooshoiva.fi.

Etsimme joukkoomme osaavaa ja sydämellään työtä tekevää lähihoitajaa tai hoiva-avustajaa.

Toimintamme pitää sisällään kotihoidon, omaishoidon tukipalvelut, asiointi- ja saattaja-avun sekä siivouspalvelut.

Toimintamme ydinajatus on tehdä työtä asiakkaan omaa toimintakykyä tukien ja asiakasta arvostaen. Teemme kiireettömiä ja asiakkaalle mieluisia käyntejä, jotka mahdollistavat asiakkaalle arvokkaan ja omannäköisen elämän jatkumisen omassa kodissa mahdollisimman pitkään. Työtä tehdään pääasiassa yksin, joten halu ja taito tehdä itsenäistä työtä on välttämätön. Asiakaskäyntejä on päivässä keskimäärin 4- 6 kpl.

Haemme tekijää, jonka vahvuutena on empaattisuus, luotettavuus ja aito halu auttaa lähimmäistä. Koska asiakkaamme ovat suomenkielisiä on hyvä suomen kielen taito työssä välttämätön. Oma auto ja ajokortti helpottavat työn tekemistä huomattavasti, koska asiakkaamme sijaitsevat eri puolilla Turkua.

Työ on aluksi tuntityötä ja asiakaskäyntejä on viikon kaikkina päivinä klo 8-17 välillä, joskus myös iltaisin. Tuntimäärä on sovittavissa työntekijälle sopivaksi, joka mahdollistaa perhe-elämän ja harrastusten yhteensovittamisen.

Työ alkaisi mahdollisimman pian, heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja saat numerosta 044 734 2283

Hakemukset pyydämme lähettämään sähköpostitse  20.8.2021 mennessä osoitteeseen minna.orpana@fingerroos.net.