AjankohtaistaHankkeetRekrytointi

Työpaikkailmoitus: Projektityöntekijä, Vakka-Suomen Löytävä vanhustyö

By 25.3.2019 huhtikuu 2nd, 2019 No Comments

Työtehtävät:
Löytävä vanhustyö on ohjaus- ja neuvontatyötä, joka sisältää asiakastyötä (kotikäyntejä ja ryhmäohjausta), palveluohjausta, neuvontaa, toiminnan suunnittelua, toteutusta ja arviointia. Toiminta toteutetaan tiimissä ja yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa. Työ sisältää myös verkostotyötä, viestintää ja markkinointia. Työ toteutuu Vakka-Suomen alueella.

Toivomme hakijalta:
Asiakaslähtöistä työotetta, ryhmänohjaustaitoja sekä kykyä kohdata erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Toivomme, että omaat tavoitteellisen ja kannustavan työotteen, joka tukee toimintamme tavoitteita. Oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen.

Koulutustoiveet: Soveltuva sosiaali- tai terveysalan koulutus.

Tietoa hankkeesta:
Löytävä vanhustyö kulkee rinnalla ja auttaa kun ikääntyneellä on elämässään haasteita. Annamme yksilöllistä tukea ja ohjausta arjen hyvinvoinnin turvaamiseksi. Toimintaan kuuluvat kotikäynnit ja ryhmätoimintojen ohjaus sekä tiivis verkostoyhteistyö. Toiminnan tavoitteena on auttaa ikääntyneitä tarvitsemiensa palvelujen piiriin ja pyrkiä lisäämään ihmisten osallisuutta ja vähentämään yksinäisyyttä. Löytävä vanhustyö toimintaa tuetaan veikkauksen varoin. Tarjoamme innostavan ja kehittävän työyhteisön sekä monipuolisen tehtäväkuvan.

Palkkaus: Sosiaalialan järjestöjä koskeva tes. Tehtävä on määräaikainen  31.12.2019 asti. Kokoaikatyö.  Aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lisätiedot:  Vanhustyön asiantuntija, Päivi Maisila / paivi.maisila@fingerroos.net tai 044 7374 271

Haku päättyy 12.4.2019.  CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: paivi.maisila@fingerroos.net