Arki haltuun – vahvasti yhdessä -hanke

Tarjoamme yksilöllistä apua ja tukea elämän eri haasteista selviämiseen ja elämäntaitojen vahvistamiseen alle 30-vuotiaille Turun talousalueella asuville nuorille ja heidän perheilleen. Toimimme tarvittaessa myös virka-ajan ulkopuolella, tapaamme siellä, missä asiakkaalle parhaiten sopii sekä teemme kotikäyntejä, kunkin nuoren yksilöllisen tarpeen mukaan. Mukaan pääsemiseen ei tarvita muuta kuin halu ottaa apua vastaan. Toimintamme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta ja se on osallistujille täysin maksutonta ja vapaaehtoista.

Arki haltuun – vahvasti yhdessä -hankkeessa yhdistetään kaikenikäisten vapaaehtoisten, vertaisnuorten, järjestöjen sekä viranomaisten osaaminen monialaiseksi yhteistyöksi ja kehitetään uudenlaisia auttamisen malleja. Toimimalla yhteistyössä voimme vastata kunkin nuoren yksilöllisiin tuen ja avun tarpeisiin mahdollisimman kattavasti.

Kerromme mielellämme lisää hankkeestamme – ota vain rohkeasti yhteyttä. Voit ottaa yhteyttä myös jos haluat tulla hankkeeseen vapaaehtoistyöhön, työharjoitteluun tai jos olet itse tai tiedät jonkun alle 30-vuotiaan nuoren tai nuoren aikuisen, joka haluaisi neuvoja ja tukea elämän eri tilanteisiin.

Hanke on alkanut 15.8.2018 ja sitä rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö.

Yhteystiedot

Annika Sabell
Hankevastaava
Fingerroosin säätiö
Arki haltuun – vahvasti yhdessä -hanke
p. 044 740 9863
annika.sabell@fingerroos.net

Liisa Fernelius
Hanketyöntekijä
Fingerroosin säätiö
Arki haltuun – vahvasti yhdessä -hanke
p. 044 765 8049
liisa.fernelius@fingerroos.net