Arki haltuun – vahvasti yhdessä -hanke

Arki haltuun – vahvasti yhdessä -hanke päättyi 31.3.2020. Suuret kiitokset kaikille hankkeen aikana kohtaamillemme ihmisille: nuorille, huoltajille, yhteistyökumppaneille ja viranomaisille. Teitte kanssamme hankkeesta menestyksen!

Hankkeen loppuraportti sekä THL:n laajempi tutkimus kaikista kuudesta Suomessa 2018 – 2020 toimineista Arki haltuun -hankkeista on ilmestynyt ja se on luettavissa täältä: Arki haltuun -hankkeiden loppuraportti.

Jos haluat kysyä, kuulla lisää tai keskustella Arki haltuun -hankkeesta, voit olla yhteydessä hankevastaava Annika Sabelliin annika.sabell@fingerroos.net.(31.12.2020 asti)

Arki haltuun -hanke 15.8.2018 – 31.3.2020:

Yksilöllistä apua ja tukea elämän eri haasteista selviämiseen ja elämäntaitojen vahvistamiseen alle 30-vuotiaille Turun talousalueella asuville nuorille ja heidän perheilleen. Toimimme tarvittaessa myös virka-ajan ulkopuolella, tapasimme siellä, missä asiakkaalle parhaiten sopi sekä teimme kotikäyntejä, kunkin nuoren yksilöllisen tarpeen mukaan. Mukaan pääsemiseen ei tarvittu muuta kuin halu ottaa apua vastaan. Toimintamme oli osallistujille täysin maksutonta ja vapaaehtoista.

Arki haltuun – vahvasti yhdessä -hankkeessa yhdistettiin kaikenikäisten vapaaehtoisten, vertaisnuorten, järjestöjen sekä viranomaisten osaaminen monialaiseksi yhteistyöksi ja kehitettiin uudenlaisia auttamisen malleja. Toimimalla yhteistyössä eri toimijoiden kanssa tavoitteenamme oli vastata kunkin nuoren yksilöllisiin tuen ja avun tarpeisiin mahdollisimman kattavasti.

Hanketta rahoitti sosiaali- ja terveysministeriö.

Yhteystiedot

Annika Sabell
Hankevastaava
Fingerroosin säätiö
p. 044 740 9863
annika.sabell@fingerroos.net